Facebook E-mail
جستجو در ماده
جستجو در مقررات
انتقال
بعدی قبلی
formats

امضاء و ثبت دفتر مشاغل بند ب ماده ۹۵ ق.م.م

بخشنامه

پیرو بخشنامه شماره 19907 / 200 مورخ 09 / 10 / 1391 در خصوص ابلاغ نمونه جدید دفتر درآمد و هزینه صاحبان مشاغل موضوع بند (ب) ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم و راهنمای تحریر و تنظیم آن و به منظور صرفه جوئی و استفاده بهینه از دفاتر چاپ شده نانویس قبلی موجود در بازار، در صورت درخواست مؤدیان تشخیص ردیف های (5،6،8،10 و 11) بند (ب) ماده 96 قانون موصوف، امضاء و ثبت دفتر درآمد و هزینه با فرمت قبلی جهت استفاده عملکرد سال 1392 مؤدیان مذکور بلامانع می باشد.
ضمناً با توجه به سؤالات مطروحه ادارات کل امور مالیاتی در خصوص پلمپ دفتر مشاغل، با توجه به صراحت بند (2) بخشنامه صدرالذکر یادآوری می شود که با عنایت به ماده 2 و تبصره (3) ماده 2 آیین نامه اصلاحی مربوط به روش های نگهداری دفاتر و اسناد و مدارک و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورت های مالی نهایی موضوع تبصره (2) ماده 95 اصلاحی مصوب 27 / 11 / 1380 قانون موصوف، پلمپ، مختص دفاتر روزنامه و کل بوده و در خصوص دفتر مشاغل (درآمد و هزینه) امضاء و ثبت دفتر کفایت دارد.

علی عسکری
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور

شماره: 19907 / 200
تاریخ: 09 / 10 / 1391
پیوست: دارد
بخشنامه

به منظور ارائه خدمات بهینه به مؤدیان محترم مالیاتی، تسهیل انجام تکالیف قانون ی برای آنان و نظام مند نمودن فرآیند تشخیص درآمد مؤدیان، در اجرای بند ب ماده 95 و ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، نمونه اصلاحی جدید “دفتر درآمد و هزینه صاحبان مشاغل” جهت بهره برداری مؤدیان مربوط، توسط سازمان امور مالیاتی کشور، تهیه گردیده است. نمونه فوق، شامل صفحات اصلی دفتر درآمد و هزینه و راهنمای تنظیم و تحریر دفتر مذکور به همراه لوح فشرده حاوی فیلم آموزشی مربوط، به پیوست ارسال می گردد. مقتضی است ادارات کل امور مالیاتی،‌در این خصوص به شرح ذیل اقدام نمایند:

1_ ضمن مکاتبه با مجامع امور صنفی، اتحادیه ها و تشکل های حرفه ای مربوط، تمهیدات لازم را جهت چاپ و انتشار نمونه جدید دفتر درآمد و هزینه، به تعداد مورد نیاز مؤدیان ابواب جمعی ادارات امور ملیاتی تابعه، اتخاذ نمایند.

2_ مؤدیان مورد نظر،‌برای عملکرد سال 1392 و بعد،‌مکلفند از دفتر درآمد و هزینه،‌مطابق نمونه پیوست استفاده نمایند. ادارات امور مالیاتی فارغ از اینکه مؤدی دفتر موصوف را برای عملکرد چه سالی استفاده خواهد نمود، می بایست ظرف همانروز مراجعه ضمن ثبت تقاضای مربوط نسبت به امضاء، ثبت و تحویل دفتر به مؤدی اقدام نمایند.

3_ شایسته است ضمن ارسال لوح فشرده آموزشی برای مجامع امور صنفی، اتحادیه ها و تشکل های حرفه ای مربوط با هماهنگی این نهادها،‌برنامه ریزی های لازم جهت اطلاع رسانی به مؤدیان و آموزش ایشان در زمینه نحوه تنظیم و تحریر دفاتر به عمل آید.

علی عسکری
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور

image_pdf

شماره:24290 /200


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه پیوست قوانین امضاء و ثبت دفتر مشاغل بند ب ماده ۹۵ ق.م.م